-----------------------------------
Abel Cavași
11 Aug 2006 18:50


-----------------------------------
Am citit cu plăcere ceea ce ați scris cu toții. Afirmațiile voastre îmi dau de gândit. Ideea cu ieșirea sau rămânerea în normalitate este foarte interesantă și văd că știți s-o integrați în limitele subiectului. Nu știam că discuția va ajunge și în acest domeniu. 
Stelaru, spui lucruri profunde și ești preocupat de sociabilitate. Așteptăm să ne definești limita care separă timpul subiectiv de cel obiectiv și să ne prezinți în ce măsură această limită influențează relevanța acestui topic.
Iacob, îmi place că, din nou, te-ai ridicat și te exprimi mult mai clar. N-ai putea să nu mai cobori? Nu uita că avem nevoie cu toții de claritate. Interesantă propunerea cu ieșirea omului viitorului din normalitate, dar poate toți oamenii din viitor vor fi &#8222;anormali&#8221; în raport cu ceea ce suntem noi astăzi. Scrie-ne mai multe despre cum crezi tu că va fi în viitor.
Dragon, aștept mai mult de la tine. Dacă nu poți &#8222;ciopârți&#8221; două subiecte pe zi, atunci fă-o măcar pentru un subiect la două zile.
Ella, se vede că, mai nou, ai coborât standardele și ești mai îngăduitoare cu noi. Cred că aceasta este soluția. Mai spune-ne cum vezi tu viitorul.
Vă mulțumesc