-----------------------------------
Georgian
28 Sep 2009 21:31


-----------------------------------
Sentimentele inspirate de extraterestrii sunt destul de greu de descris, pt. ca nimeni nu s-a intalnit cu unul. Parerea mea e ca o astfel de intalnire ne-ar provoca urmatoarele sentimente: curiozitate (pe asta deja il simtim, dar ar fi altfel sa vezi un extraterestru in carne si oase (sau din ce or fi ei alcatuiti :D ) si sa incerci sa intelegi ce iti spune, asta daca ar vorbi), teama (nu stim daca are ganduri pasnice sau vrea sa ne distruga), inferioritate(ei sunt superiori, iar oamenii sunt obisnuiti sa se considere cei mai evoluati) si... nu mai imi vine in minte altul, dar lista se poate continua. :) 
S-a mai gandit cineva la altceva?

Dar daca ar fi sa ii caracterizam dupa infatisare, e oarecum normal sa ni-i imaginam asemanatori cu noi. Adica o fiinta inteligenta trebuie sa aiba membre, ca sa apuce obiecte si sa construiasca nave spatiale. Dar cate membre? Nici prea multe, deoarece ar fi greu de coordonat. Si mai trebuie sa se si deplaseze. Sa zicem ca ar avea maxim 4 maini.
Trebuie sa aiba un fel de ADN, o structura de la care sa evolueze. Simtul tactil cred ca este absolut necesar. Cum ar fi sa nu stii unde se afla o parte a corpului tau? Nu e absolut necesar sa aiba ochi, dar pot vedea si in alte lungimi de unda, de exemplu in infrarosii, ca serpii.