-----------------------------------
Mosu'
01 Oct 2009 01:02

cu tot respectul.....
-----------------------------------
huuuuu!
Pai bine , dl. Pop, oameni "de rand"(cu ghilimele sau fara) om fi noi, profesorii si elevii, dar de ei aveti nevoie acum dupa cum bine spuneti, prin enuntarea tintei de RU, si nu e nevoie sa ne aruncati pozitia de lider si coordonator macar ca o chestie de obraz pentru o agentie care nu face decat punctual actiuni in sprijinul acestei categorii. In afara de noaptea lui Yuri, actiune excelenta dupa mine, nu am vazut un raspuns pozitiv la actiunile noastre, fie ele in cadrul IYA sau nu, si exemple am destule. Pana atunci va anunt ca nu ma simt deloc un om de rand sau  manelist educational de frunte in comunitatea politica locala perena si va invit sa va cautati resursa umana in strainatate, pentru agentia NATIONALA DE...... , poate asa veti vedea ce inseamna sa sustineti o agentie a unui guvern care, in anii declarati de necesitate pentru studiul stiintelor, face reduceri importante in numarul de ore dedicat studierii acestora de catre viitorii dvs posibili candidati;pe care, in acest caz, ma vad obligat sa-i scot din teapa oamenilor de rand recomandandu-le sa plece macar in strainatate daca nu in spatiul cosmic, acolo unde o fi un respect mai mare pentru munca lor. 
Salut in acest fel toti oamenii de rand din acest forum si nu numai......!
P.S. Imi pare rau pentru tonul interventiei dar dl Pteancu a fost prea bland... cu toate acestea, voi face actiuni in saptamana mentionata ca si in noptile Galileene, pentru ca interesul celor ce vor sa invete e mai presus de argumente sau erori de exprimare....