-----------------------------------
M.Gabriel
26 Oct 2009 17:15


-----------------------------------
in cazul acesta ce imi puteti recomanda ... dispun de ff putin peste 400Ron. Ma gandeam la un skymaster 15x70 dar am vazut ca s-a dezbatut un topic despre asa ceva iar unii erau un pic dezamagiti. Sincer nu exista un produs perfect la un astfel de pret. Doresc binoclul sa il utilizez cel mai mult pt observatii planetare/ lunare si pt deepsky desi nu am pretentii mult prea mari. As mai vrea sa il folosesc pt observatii in natura.
De aceea as dori, cat se poate de repede [ca banii ii am si nu stiu cat o ii mai am daca mai astept mult ] o recomandare. Un Up-Close am vazut ca este exclus. Un binoclu cu zoom ma gandeam si la asta dar deja se pierde din lumina si claritate datorita lentilelor in plus. As exclude si asa ceva[doar daca mi se recomanda unul bun as putea sa accept :)]. Nu stiu cam care l-as putea alege. Si nu in ultimul rand sa precizez, ca aceasta sa fie de pe unul din siturile romanesti speciale pt. asa ceva, care sa ofere curieri cat mai rapizi, ca am asteptat destul  :lol: 

Cer senin si numai bine  :roll: Gabriel