-----------------------------------
dragos.n
14 Noi 2009 03:53


-----------------------------------
Gabriel, as vrea sa iti spun cateva lucruri.

In primul rand, toti am fost odata incepatori. A spune ca unele probleme nu sunt recomandate incepatorilor este gresit, pentru ca nimeni nu stie unde va ajunge cel care a fost odata incepator. Nici cata ambitie il va mana inainte, nici cu ce viteza va asimila cunostiinte si deprinderi complexe. Nici tu, nici eu, nu stim ce va face un om. Noi trebuie doar sa ii raspundem corect si cat se poate de detaliat la intrebarile care ne sunt puse. Nu sa il descurajam, nu sa il tratam ca pe un copil mic. Ce va face fiecare om, cu ce mijloace, in cat timp, si pana la ce nivel va dori sa ajunga e treaba lui.

In nici un caz insa nu e treaba noastra sa ii spunem ceva de genul, ''vezi ca asta e o treaba prea grea, si tu ca incepator nu o sa faci fata'' Chiar daca intre fraza asta si ce ai spus tu e o mica diferenta, trebuie sa fim foarte atenti la nuantele formularii, pentru ca cine citeste ce ai spus tu poate intelege si asa.

Si eu am fost incepator pe acest forum, la fel ca tine. Si eu am gresit. Si am fost si corectat si am inteles.