-----------------------------------
M.Gabriel
15 Noi 2009 18:52


-----------------------------------
Ieri la ora aceea eram pe deal cu mak`u faceam niste mici observatii. E probabil ca ceea ce ati vazut sa fi fost 2 meteori care, sa zic mai direct, aveau directia spre dumneavoastra, avand un unghi de 0 grade privit, de aceea se vedea probabil doar un punct luminos.. 2 puncte luminoase. Desi probabilitatea de a observa 2 meteori sub acelasi unghi in acelasi timp e practic minima. S-au vazut foarte multi meteori ieri seara, au venit Leonidele.
Ca tot veni vorba de obiecte ciudate, ieri pe la 6 si ceva cand am urcat cu 2 prieteni pe marginea dealului, locul nostru de observatie, am reusit sa vad timp de aproximativ 3 minute, un meteor cel mai probabil care a traversat mai bine de jumatate din cer cu intensitatea lui jupiter, chiar si mai mare sa nu exagerez. Era rosiatic, nu avea nicio coada, desigur. Si zic ca a fost un meteor deoarece un satelit era practic imposibil sa fie datorita reflexiei care s-ar fi schimbat. Dar a fost aprins constant, apoi a disparut dupa 3 minute de strabatut cerul cu viteza destul de mica privita. Atunci aveam mak`u in husa, nu l-am mai scos ca inca nu eram ajunsi la destinatia noastra. Ma intreb oare ce o fi fost  :roll: 

Apropo. Frumoasa Poza, felicitari dl. Octavian. Scuzati offtopic`ul

Cer senin. Gabriel