-----------------------------------
zoth
15 Aug 2006 17:07


-----------------------------------
mai baieti, ma asteptam sa fiti mai critici cu voi insiva. e pacat si pe langa subiect sa raspunzi la un post citind doar primul rand scris.

Binoclul meu a costat aproape 200 de lei si mi se pare foarte bun.

da forever ai scris foarte bine :" mi se pare". te-ai uitat vreodata printr-un binoclu Zeiss sau Leica?(intrebare retorica, stiu ca nu ai facut-o!). de ce crezi ca un 10x50 la aceste firme costa mai mult de 1000 usd? ai impresia ca cei de afara ne copie pe noi romanii punand preturi din burta?
cand mi-am cumparat binoclul am cautat mult si am privit prin multe si vreau sa te asigur ca sunt diferente mari, daca bineinteles vrei sa vezi aceste diferente. pentru tine ar fi util cred sa te inveti sa fii mai pretentios in ce priveste calitatea. inteleg ca esti foarte tanar, dar peste ani vei realiza ca acest lucru te va ajuta.

dragonas dragalas, cand vei renunta la aceste ironii ieftine? ce vrei tu sa mai invat daca nu spui nimic concret? esti cumva guru pe acest forum? nu ai citit si ultimul rand sa afli ca era o parere?
intr-o vreme imi placeau posturile tale caci sub ironia omniprezenta la tine se ascundeau si lucruri de substanta. in ultima vreme vad ca scrii mesaje la kilogram dar cam goale de continut. e pacat!