-----------------------------------
Gabriel Muranca
23 Noi 2009 22:33


-----------------------------------
Totusi Marcel Jinca NU a scris aberatii ... ci din contra. Eu chiar am alergie la incompetenta si prostie. Dar cand vad ca s-a si spus ceva in text, pot foarte bine sa tolerez eventualele greseli gramaticale.

Cred ca este si el satul, ca si mine, de calitatea informatiilor de pe acest forum. Ce gasim aici ? Descrieri de nereusite, jurnalism de scandal, conflicte personale, aberatii neargumentate. Mai gasesti si informatii interesante dar sunt asa de amestecate cu "gunoiul" ca de multe ori le pierzi. Ori le gasesti atat greu de-ti vine sa-ti bagi ceva in astronomia romaneasca.

Culmea este ca doar 10% din useri produc 90% din gunoi in mod constant. De ce ? Pentru ca-i tolerati ! In stil tipic romanesc ! Comparati cu un forum strain care are reguli de bun simt si de obiectivitate si veti vedea diferenta. Aici ? Trebuie sa contra-argumentezi orice aberatie. Trebuie sa te manjesti cu toate dejectiile debitate.

Si n-ati inteles nimic din democratie. Una e sa tolerezi o parere diferita, sustinuta cu argumente, la un subiect si alta e sa tolerezi gunoiul, umplutura si vorba in vant.

Nu poti purta o discutie coerenta cu oamenii de valoare de pe acest forum ca si apare Gica-Contra si-si face nevoile in fata tuturor. Uneori chiar sunt sustinuti sau de multe ori tolerati de moderatori !!

Iar incepatorii sau necunoscatorii in domeniu ... NICI O SANSA !

Este pacat ca permiteti sa va bateti joc de astronomia romaneasca !
Pacat si rusinos ...