-----------------------------------
M.Gabriel
23 Noi 2009 22:37


-----------------------------------
Nici nu stiu cu ce parte sa incep. Nici nu stiu ce sa mai zic. Vorba unui alt membru, domnule Marcel, nu toti au instrumentele dumneavoastra, situatia financiara dvs. si cunostiinte cumulate timp de 27 de ani in astronomie . Deodata ce mi-am luat primul instrument si sunt, de cand sunt, un membru activ al forumului, inseamna ca ma intereseaza mai mult decat mult. Dar ce vreti sa va explic acu ce pot sa vad printr`un asemenea instrument inafara de luna, jupiter si vreo 4-5 Messier, in rest roiuri care le vad ca niste pete???? Probabil ca dumneavoastra priviti dintr-o alta perspectiva ceea ce am precizat. Si, daca nu eram interesat va garantez ca nu ma trezeam inainte de ora 6 dimineata sa ma uit cu voyageru si sa incerc sa descopar o noua parte de cer, constelatiile de iarna care nu le-am privit, probabil, ca dumneavoastra, 27 de ani la rand, sau sa inchiriez o cabana in inima muntilor departe de oras pentru a face observatii astronomice cu inca 2 prieteni. ASTA INSEAMNA INTERES PENTRU MINE. PENTRU DUMNEAVOASTRA II MAI BINE SA MA CRITICATI.

- Dumneavoastra nu v-ati uitat odata, prima data printr-un telescop mai ''slabut'' in constelatiile de iarna? si nu intelegeati nimica?
SI credeti-ma, daca nu am avut posibilitatea sa am un instrument mai devreme, nu inseamna ca nu am avut interes sa invat din astronomie. Ceea la ce ma refeream este faptul ca, nu recunosteam respectivele constelatii pe cer, dimineata, constelatii de iarna? Una e sa le stiti pe google earth si una e sa le cautati, sa le gasiti sa le observati fara un atlas al cerului. Si aceasta e parerea dumneavoastra despre mine ?? nu stiu nici 7 constelatii ?? MAI INTAI SA MA CUNOASTETI APOI SA MA CRITICATI !!!!!!!!!!


Mie mi se pare o foarte mare ofensiva la adresa mea...!! Sincer, nu ma asteptam la asa ceva, mai ales aici.
Aici, macar, speram ca toti sa fim egali, indiferent daca unul este incepator iar celalalt intermediar... Dar se pare ca nu exista aceasta balanta, unul face un topic despre altul sa il critice

Daca am gresit cu ceva, imi cer scuze in fata moderatorilor. Si altadata am sa ma abtin sa impartasesc cu voi ceea ce am reusit sa vad.

Va respect varsta, daca am gresit cu ceva mai imi cer odata scuze, dar va rog, daca e ceva sa ma criticati sau sa imi atrageti atentia, faceti-o pe privat, nu pe topicuri, care pe viitor va fi privit de mii si mii de persoane, si toate probabil isi vor creea o parere negativa desrpe mine