-----------------------------------
M.Gabriel
23 Noi 2009 22:56


-----------------------------------
Domnule Doru, pe dumneavoastra va respect, cred ca cel mai mult de pe acest forum. Stiti cum sa puneti cap la cap toate problemele si situatiile cu usurinta. V-am urmarit mai multe topicuri si am dedus acest lucru. Aveti dreptate intr-o mare privinta, probabil sunt prea superficial, probabil am si eu defectele mele. Am sa incerc pe viitor sa va ascult sfaturile, dar spuneti dumneavoastra va rog, chiar daca probabil am gresit si eu si am folosit, la ceea ce observ, cuvantul ''pata'', sau altceva, la ceea ce observ eu printr-un instrument mai slabut, fara a folosi cuvinte stintiifice, unde este greseala mea de s-a creat acest topic la care critica se pare ca nu mai are sfarsit ? :(
Pentru o asemenea greseala se putea aduce o critica pe privat, din partea lui sau a unui moderator. Au fost jigniri si critici aduse si altor membrii, mult mai grave decat mi s-a intamplat mie. Dar niciunde nu s-a intamplat sa se creeze un topic nou referitor la asa ceva.
Daca eu v-am jignit cu ceva, imi cer scuze...

Edit: S-a dat de inteles faptul ca, nu stiu la ce sa ma mai astept pe viitor. Ar trebui sa intru cu atat mai des pe forum, pentru a verifica topicurile. Cine stie.