-----------------------------------
Gabriel Muranca
23 Noi 2009 23:55


-----------------------------------
 ASTA INSEAMNA INTERES PENTRU MINE. PENTRU DUMNEAVOASTRA II MAI BINE SA MA CRITICATI.
...
Si aceasta e parerea dumneavoastra despre mine ?? nu stiu nici 7 constelatii ?? MAI INTAI SA MA CUNOASTETI APOI SA MA CRITICATI !!!!!!!!!!
...

Mie mi se pare o foarte mare ofensiva la adresa mea...!! Sincer, nu ma asteptam la asa ceva, mai ales aici.
Aici, macar, speram ca toti sa fim egali, indiferent daca unul este incepator iar celalalt intermediar... Dar se pare ca nu exista aceasta balanta, unul face un topic despre altul sa il critice

Daca am gresit cu ceva, imi cer scuze in fata moderatorilor. Si altadata am sa ma abtin sa impartasesc cu voi ceea ce am reusit sa vad.

Va respect varsta, daca am gresit cu ceva mai imi cer odata scuze, dar va rog, daca e ceva sa ma criticati sau sa imi atrageti atentia, faceti-o pe privat, nu pe topicuri, care pe viitor va fi privit de mii si mii de persoane, si toate probabil isi vor creea o parere negativa desrpe mine

Stii cu ce gresesti ?
Ca o iei prea personal si interpretezi gresit o critica obiectiva. Chiar daca este mai mult sau mai putin dura. Si nu mi se pare ca este ceva personal ci doar o situatie generala.

Sari un pic peste mandria personala si vezi daca ai ceva de invatat din critica acestui om. Sau macar daca are o parte de dreptate. Analizeaza un pic daca si unde ai gresit. Invata sa folosesti ce este bun dintr-un om. :wink:
Daca o iei ca jignire nu vei invata nimic. Si, crede-ma, tu ai de pierdut.

Iar fata de cei ce stiu mai mult decat tine, nu ai decazut in ochii lor prin aceasta critica. Nu esti nici mai prost, nici mai destept. Mai ales ca mesajele tale sunt in limita bunului simt spre deosebire de alte fenomene prea des intalnite pe acest forum. :wink: 
Doar cei mai prosti ca tine vor sa faca sa pari prost ca ei si transforma critica in tema de scandal. Da' pe aia nu merita sa-i bagi in seama. Nu ai nimic de invatat de la ei. :lol:

Si nu este  un motiv sa nu te bucuri de reusite sau sa nu le mai prezinti ... Doar sa fie reusite.
Daca ceva nu merge ... intreaba de ce nu merge. Si sunt sigur ca te va lamuri cineva. Dar nu "te lauda" cu nereusitele caci vei descuraja pe cei ce stiu mai putin ca tine. Iar pe ceilalti doar ii vei enerva.

Numa' bine  :)