-----------------------------------
neox
24 Noi 2009 00:12


-----------------------------------
Domnilor!!  Chiar nu ne putem abtine de la "iesiri" gratuite in public? Nu se cade. Avem pretentia ca suntem un pic intelectuali. 
Am mai spus cu cateva ocazii, cat de rar am putut dar mai des decat as fi vrut, dar parca avem momente cand nu mai incapam unii de altii.
Ideea e sa nu mai ridicam tonul aiurea. Spun asta din doua perspective. 1: cei mai avansati sau mai invarsta vor sa dea sfaturi uneori dar care din cauza exprimarii limitate de forma scrisa ( e greu sa exprimi multe nuante ale vorbirii in scris) sunt percepute ca jigniri, etc.
2: cei mai la inceput de drum sau mai tineri se aprind prea repede uneori si fie ar trebui sa se abtina de la a arunca gaz pe foc fie cel mai corect ar fi sa respunda prin mesaje private daca se simt lezati. Nu cred ca intereseaza pe nimeni, inafara de cei doi implicati direct in discutie, nemultuirile personale. 
Personal activez si pe forumul Cloudynigts si pot afirma foarte clar ca acolo nu sunt permise din start altercatiile verbale indiferent de ce persoana e vorba sau cat de avansata sau neavansata este. Moderatorii sunt mult mai duri si vigilenti la capitolul asta. Am intalnit situatii cand topicul a fost inchis fara nici un comentariu cand sa constatat ca discutia luat o turnura negativa, iar persoana/persoanele au fost banate de pe forum. 
Si eu personal cand s-a intamplat sa afirm ceva gresit am fost contactat pe privat si atentionat ca am facut o eroare si sfatuit sa reconsider tot rationamentul
Ar trebui stabilit deci un anumit standard de conduita altfel riscam sa picam in ridicol. Deci rog ca orice nemutumiri sau nenintelegeri intre persoana "x" si perosna "Y" sa se rezolve in intmitate prin mesaje private. Sa ne straduim sa facem un loc mai bun in jurul nostru sa cultivam un mediu mai prielnic progresului. 
Si eu ma improtrivesc cu inversunare mediocritatii si ignorantei dar trebuie sa gasim o cale de mijloc care sa ne imbogateasca pe toti cultural, spiritual cum vreti s-o spuneti.

Sper din tot sufletul sa nu mai avem discutii in genul acesta. Eu unul sunt mandru ca la contul de pe Cloudynights am adaugat la profil adresa forumului nostru de aici drept carte de vizita  8) . Totusi s-a inventat Coogle Translate si poate ne mai citeste lumea si mai trage concluzii pripite.  :wink: 

Cer senin (la propriu si la figurat)!