-----------------------------------
marius78
24 Noi 2009 08:55


-----------------------------------
Marius78, acum esti multumit ???
In afara de INSTIGARE LA SCANDAL, stii sa faci altceva ???

De ce scoti cuvantul "prost" din context ?
"Doar cei mai prosti ca tine vor sa faca sa pari prost ca ei si transforma critica in tema de scandal."
Va rog sa-mi spuneti cine se simte jignit de aceasta afirmatie.


Nu scot nimic din context ,ati spus prosti ,dar nu ati nominalizat ,deci unii sunt prosti altii mai putin prosti si altii destepti, asta am inteles eu .Nu cred ca se simte nimeni jignit odata ce nu ati nominalizat dar de ce ii faceti prosti ?.

Eu nu fac instigare la scandal ,dupa cum se vede nu am deschis eu topicul mi se pare irational ca voi cei cu ''experienta'' sa folositi cuvintele pe care le doriti la adresa incepatorilor .

Stiu ca se mai umple paharul si la voi vazand ca tot apar persoane ''ce telescop sa cumpar  10,15 topicuri sa decolimat telescopul iar 10 topicuri s.a.m.d ,nu va obliga nimeni sa raspundeti ,totusi ei gresesc ,ar putea sa rasfoiasca forumul si are sa gaseasca toate cele de trebuinta.

Am trimis PM-uri la mai multe persoane de pe forum dorind o formula de calcul pentru cassengrain ,ce se gaseste pe net este un amalgam de cunostinte si trebuie stiut ce sa alegi ,nimeni nu sa deranjat sa raspunda .

Eu unu nu accept ca prin stiinta voastra (cei ce se simt lezati) sa veniti cu ironii la adresa incepatorilor ,ganditi bine inainte de orice afirmatie ,foarte multi dintre voi sunteti niste  persoane plafonate ca dotare materiala si nu mai aveti timp si bani pentru investitii serioase (constructi) viitorul miscari de amatori din romania sta in bratele incepatorilor pe care ii ridiculizati.