-----------------------------------
zoth
16 Aug 2006 20:11


-----------------------------------
cu toata staruinta de care pot da dovada, vad ca interventiile mele anterioare nu au fost intelese. nu-mi ramane ca alternativa decat retragerea de pe acest fir de discutie.
vreau totusi in final sa lamuresc cateva aspecte:

1. interventia mea anterioara a fost doar un indemn la calitate, cerinta pe care o consider in continuare strict necesara la un tanar.
daca un om trecut de prima tinerete isi poate permite sa fie blazat sau sa se considere atotstiutor, pentru un tanar dorinta de evolutie este sau ar trebui sa fie o stare de normalitate.

2. nu mi-am permis si nu-mi voi permite niciodata "sa iau de sus" pe nimeni indiferent ca este mai mare sau mai mic decat mine.
este adevarat insa ca ma irita ironia goala si vulgaritatea si uneori sunt mai rautacios, fiind si eu om si deci supus greselii.

3. si eu sunt de acord ca astronomia se poate face cu ce ai la indemana ca instrument si cu multa daruire pentru o pasiune asa de frumoasa.
nu am nici eu instrumente scumpe, dar asta nu inseamna ca ele nu exista sau ca nu sunt decat mofturi si fite. 

fiind ultima interventie aici, mi-am permis sa fie mai lunga si sper sa nu mai supere pe nimeni.