-----------------------------------
ccipp
14 Dec 2009 13:45


-----------------------------------
Eu daca imi era sa imi arat calitatile sau altceva imi aratam numele, dar nu sunt aici pentru asta si nici nu o voi face eu vreodata chestia asta. Dar cum aici e un balci imi confirma tendinta initiala de a sta anonim.
Pentru domnul Doru: de ce trebuie sa vorbiti in numele Muranca? Ce el nu se poate apara singur?
Va spun imediat cu ce drept fac referiri la vizibilitatea lui pe intenet: Cand te legi de cineva (care incearca sa faca ceva) cu sarcasm ori e bine sa ai ceva la activ ori mai bine taci. 
Parabola cu baloane nu prea o inteleg, si de aici tin sa-l contrazic pe domnul Erwin in privinta simtului umorului (e greu sa gasesti si simtul umorului aci).
Iar acum pentru domnul Muranca, de ce ar trebui sa aiba KGB interes in cineva care "prin '98 inca se mai chinuia sa sau ca admin de ISP" orice ar insemna asta (chiar si gluma daca o fi ea, e prea abstracta pentru oricine). Cred ca ar fi hartie irosita la KGB (ca saracii nu au servere bune
si mai ales bani putini) sa tii datele astea. Contrazice-ti-ma daca gresesc.

Cum era de asteptat discutia a deviat de la ceva de genul schimb de informatie la un balci de replici contradictorii fara sens (extrem de caracteristic romanului). Si cum e dificil ceea ce am cerut si asta o stiu ca de aia am cerut-o (ca nu-i asa daca am sti am fi la NASA) in loc ca cineva sa isi bata capul in a da raspunsuri pozitive la o asa problema, arunca imediat raspunsuri in aer fara cap si coada (luandu-l pe nu in brate). Ca de, bataia de cap da dureri si inca mari (si mai stim noi ceva care da dureri de cap).