-----------------------------------
Doru Dragan
14 Dec 2009 15:21


-----------------------------------
1. Eu daca imi era sa imi arat calitatile sau altceva imi aratam numele, dar nu sunt aici pentru asta si nici nu o voi face eu vreodata chestia asta. Dar cum aici e un balci imi confirma tendinta initiala de a sta anonim.
2. Va spun imediat cu ce drept fac referiri la vizibilitatea lui pe intenet: Cand te legi de cineva (care incearca sa faca ceva) cu sarcasm ori e bine sa ai ceva la activ ori mai bine taci. 
3. Parabola cu baloane nu prea o inteleg, si de aici tin sa-l contrazic pe domnul Erwin in privinta simtului umorului (e greu sa gasesti si simtul umorului aci).
4. Cum era de asteptat discutia a deviat de la ceva de genul schimb de informatie la un balci de replici contradictorii fara sens (extrem de caracteristic romanului).
1. Sau "altceva"? Ce? :roll: Daca urmaresti cu atentie tot forumul o sa vezi ca exista tot felul de subiecte serioase dezbatute in mod foarte serios. Exista chiar si realizari ale amatorilor de pe acest forum (imagini, instrumente etc.) Deobicei aceste realizari apartin unor membri care nu sunt anonimi :) Balciul apare deobicei atunci cind pe forum intra un "pacalici" anonim care pe langa faptul ca e ignorant mai e si fudul (normal) :wink: 
2. "Cineva care incearca sa faca ceva"? Ce?
3. Mai straduieste-te! Cred ca majoritatea celor care au citit au inteles :)
4. Schimb de informatii? Ce informatii ai oferit tu la schimb? In afara de o poveste vaga cu un radio care circula prin sistemul solar :shock:  :?