-----------------------------------
ccipp
14 Dec 2009 16:11


-----------------------------------

Ce inseamna "eu altceva"? Ce-i cu tonul asta misterios? Esti cumva un mare investitor incognito? Sau vre-un securist in cautare? Eu imi afisez numele complet nu ma ascund in spatele unei tastaturi? Tu? Ce jignire ti-am adus? Folosesti forumul ca sa descoperi pe cineva care stie si face ceva? Tu ce sti si ce faci? Sau ai impresia ca noi toti trebuie sa fim deschisi cu un tip care se ascunde? Ca dupa aia sa lansezi tot felu' de baloane la capul Midia ... :roll: Cu ce drept faci comentarii despre "vizibilitatea" pe net a lui Gabriel Muranca? Esti cumva tu mai vizibil, domnu cipcirip? Da' de vizibilitatea mea ce zici? Esti multumit? 8)

Nu e nici un ton misterios. "Altceva" inseamna ca nu consideram ca e important pentru a expune (pot sa fiu si un taran agricultor) ca nu schimba cu nimic situatia. Sa inteleg ca un eventual raspuns la ceea ce am enuntat depinde de acest "altceva"? Ma indoiesc.
"Tu ce stii sa faci?" - ce legatura are intrebarea asta? "investitor incognito"? Ce e aberatia asta? "Da' de vizibilitatea mea ce zici?" din nou ce legatura are asta?

Daca v-as spune ca vopsesc stalpi de inalta tensiune ca profesie si a fost profitabil asa incat acum vreau sa inaintez in cariera incat ma intereseaza mediul interplanetar din punct de vedere energetic ajuta mai mult?