-----------------------------------
Laurentiu
17 Dec 2009 13:43


-----------------------------------
Laurentiu nu ai raspuns la intrebarile puse de mine.

Ca atare are loc o apropiere intre particule. Intrebarea este cit dureaza aceasta apropiere - dpndv ? Pina la sfirsitul Univ ? Sau se opreste la un moment dat ? 

Daca as fi un stralucit fizician, as apela la matematica pentru a-ti raspunde la aceasta intrebare. Dar pentru ca nu sunt fizician ci jurist raspunsul meu este: nu stiu. Si pun pariu pe un butoi de bere Guiness ca nimeni de pe aici nu stie (eventual poate avea iluzia ca stie dar nu cred ca e capabil sa si argumenteze :P ) si nici in... Wikipedia nu gasesti raspuns.

In alta ordine de idei, puteam foarte bine sa iti raspund "dureaza pana la 300.000 de ani inainte de sfarsitul Universului". Ai fi fost multumit de un asa raspuns ? Probabil ca nu pentru ca presimt ca apoi ai fi intrebat "dar Universul cand se sfarseste ?!". Ei bine, in nici un caz azi ori maine  :lol: 

Ca ai nevoie de matematica rezulta pana si din formularea intrebarii: "pana cand... ?" adica doresti o exprimare cantitativa a momentului in care aceasta "apropiere" ia sfarsit.