-----------------------------------
mafalda
25 Dec 2009 22:19


-----------------------------------
 
mafalda
te adresezi crestinilor stimuland sentimente deloc crestine. .... :trebuiau impuscati mai multi.Macar se facea si economie de curent :shock: ......
E foarte bine ca s-a descoperit apa pe Luna.Iesirea in spatiu e inevitabila:dupa cum demonstreaza colectia de conspirationisti care a defilat pe la noi,ospiciile ''este'' prea pline.Acuma dupa descoperirea apei,mai lipseste doar sa se creeze costumul spatial de forta....-O cale scumpa dar sigura de a-i tine pe conspirationisti departe de tastatura. :lol: 
Mircea
Vai ce ganduri negre si urate aveti de Craciun..Dece-mi atribuiti tocmai mie ideile Dv si ale "colegului" Duru din Timisoara, recititi va rog mai sus...sau mai bine revizuiti si modificati...
Tocmai v-am atentionat ca apa sau alte lichide nu pot sta pe/in Luna, neavand atmosfera si gravitatie destula. Daca din spatiu cade cate  o bucata de gheata, in scurt timp se evapora si se pierde in spatiu, nu intra si nu se stocheaza in subsol...Apa e doar in vizita pe Luna...Nu va bazati pe izvoare sau mari si oceane aflate pe fatza nevazuta, veniti cu rezerve de acasa...
Cat despre costumul spatial de forta.... activa....nu e pentru dumneavoastra, imi pare rau...Preferam sa va lasam liber, sa va descurcati cum puteti. Dv. e bine sa ramaneti liber, cu picioarele si capul pe Pamant...si sa dormiti linistit, ca altii lucreaza si gandesc pt. Dv...
Acest costum ultra-special, numit ecran activ.at  chiar exista, e construit preferabil din kevlar flexibil "special" (in Romania il facem din teflon "special"), care poate capata propietati superioare de ecranare numai daca si cand este "activat", mai multe nu pot spune, doar ca foloseste aceeasi energie pura ca in cazul sferei Dyson, dar la o alta scara..
Numai cu un astfel de costum se poate trece de centurile Van Allen si supravietui mult in Cosmos, altfel ne ciuruiesc radiatiile...
http://www.ziua.net/display.php?data=2001-03-09&id=59789
http://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere   Si daca e serioasa chestia asta Dyson? Nu neaparat construita in jurul Sistemului Solar, ci chiar in jurul casei noastre ? Sau peste orasul nostru ?