-----------------------------------
cluci
24 Ian 2010 21:28


-----------------------------------
Merci de feedback si de idee..  registaxul are atat de multe setari si chichite incat cred ca mi-ar lua ani sa le testez si inteleg pe toate. Asa ca orice idee , sugestie imi e de mare ajutor.
Chiar azi mai devreme am incercat alinierea pe centru de greutate in combinatie cu un filtru blur radius 1 la aliniere. Teoretic alinierea cu centru de greutate ar trebui sa rezolve mai bine alinierea in cazul in care imaginea nu are detalii f bine definite cu un contrast mare. Intr-adevar s-a vazut un efect. Dupa grafice , alinierea a fost facuta mai bine.. nu au mai existat frame-uri departe de linia generala a graficului .. Ca rezultat final a aparut o imbunatatire destul de mica dar observabila a claritatii detaliilor..  deci ai avut dreptate ca alinierea a iesit mai bine asa (retin ideea si pe viitor).. partea proasta insa e ca acel efect de pe margine nu a disparut si nici macar nu s-a diminuat. Atasez imaginea pt comparatie...
Care sunt celelalte variante de aliniere la care te refereai? (alte filtre la quality settings cumva.. ai avut cumva succes schimband filtrele alea ? )

Luci