-----------------------------------
stelaru
21 Aug 2006 22:37


-----------------------------------
Imi pare rau ca nu am fost clar: handicapat, in sensul de retardat. Adia de-abia vorbea, nu gandea deloc shi habar nu avea de nimic, de nici un fel. Era o leguma bietul om...


Problema pe care o pun serios e ca Statul roman l-a angajat shi platit. Fara sa verifice macar daca bietul om e sanatos mintal...

Cat priveste forta de munca... e in continuare ieftina. Pe scurt- din ce in ce mai mult i romani nu mai stiu sa faca practic nimic, iar atit cat pott face (cei putini) sunt exploatati de firme straine (vorbesc de zona de inalta calificare, nu de capsunari -aia e alta poveste- practic eu dau exemple utile pt. un om care vrea sa fie astronaut- de exemplu).

Vreua sa fiu clar: statul roman scoate firmele romanesti de pe piata. Constient sau din incompetenta.  CE firma il va promova pe acest pasionat sa fie pasionat? In 10 ani, nu vor mai fi nici 5% firme romenasti pe piata, nu pt,. ca nu pot face fata, ci epntru ca propriul stat le-a scos.

Crezi ca-l va promova statul??? Sa fim sriosi... 5 din 10 functioanri cu care vorbesc nu au e-mail, iar 9 din 10 nu sttiu sa scrie o scrisoare/mail.

NU sunt nici eu adeptul plecarii din Romania. Dar ma intreb: va mai exista Romania in 10 ani de acum incolo?

Sa dea ... stim noi cine... sa nu fie adevarat raspunsul de-mi trece acum prin minte (vezi Paler, petnru detalii mai serioase decit ale unui amarit ca mine...).

Vrei sa fii astronaut? Incepe prin a invata f. bine o limba straina shi apoi pleaca.

Pina la urma, in UE vorbim doar de libera circulatie a persoanleor shi nu de emigrare.

Vrei sa ramai in ro? Ia legatura cu rosa shi spune0mi shi mie ce-ai rezolvat... :wink: