-----------------------------------
Cata Mircea
14 Feb 2010 19:25


-----------------------------------
Multumesc de urare. in carte scrie ca 47 " ceea ce inseamna cam 120 cm . La extindere maxima. Chiar ma gandeam sa imi cumpar un scaunel ergonomic , fara spatar sau brate , care sa aiba o cursa mare pe inaltime. Vineri seara cand l-am primit prin curier , am stat 3 ore pe terasa (era un cer foarte senin )  de cum s-a innoptat si nu m-a deranjat atat frigul ( eram bine imbracat ) cat pozitia . Pentru scaunul de plastic ocularul era prea sus , pentru obsarvat din picioare prea jos  :(  . Sau imi lungeam gatul sau ma cocosam de spate. Presupun ca sunt probleme des intalnite in astronomia la nivel amatoristoc :) .
I-am facut si vecinului o reclamatie ( verbal si personal ) sa nu mai puna papuci si paturi vechi in arzatorul centralei cu lemne ca imi tulbura observatiile . Mi-a promis ca va trece pe ceva mai putin fumigen , cand mai bate vantul dinspre el inspre mine . Azi ne-am adunat la un gratar si s-a minunat cat de bine se vedeau concetatenii iesiti la plimbare pe dealul din partea opusa a orasului ...la vreo 4-5 km . Mai in gluma , mai in serios , i-am sugerat sa treaca inapoi pe gaz .  :idea: .