-----------------------------------
cluci
12 Mar 2010 13:32


-----------------------------------
On topic: Felicitari pentru initiativa si sper sa existe cat mai multi colaboratori!

Merci.. si eu sper sa fie.. si sa putem face si noi romanii ceva in domeniul asta.. alte tari sunt reprezentate ceva mai bine :)


Off topic: Fara suparare dar mi se parea normal sa pui si varianta in limba romana ca doar asta este limba noastra. Stapanesc foarte bine engleza dar in acelasi timp o urasc foarte mult. S-a ajuns sa intre in vorbirea de zi cu zi a romanilor a unor cuvinte din limba engleza care au corespondente in limba romana care suna la fel de frumos. Sunt si unele cuvinte care nu se pot traduce chiar mot-a-mot. Putin respect macar pentru limba romana ca Romania nu stiu daca merita!

Ai dreptate.. Motivul pentru care pagina e in engleza este acela ca e f posibil ca in timp sa fie vizitata si de observatori de duble straini (in special daca reusim sa publicam ceva rezultate). Ideea a fost sa fie mai mult decat o pagina a acestui proiect ci sa evolueze catre o pagina care sa grupeze toate activitatile in acest subdomeniu (sa speram ca vor fi :)  )
 O sa incerc insa sa-ti urmez sfatul si o sa fac zilele urmatoare si o versiune in romana care sa fie disponibila in paralel cu cea engleza.