-----------------------------------
stelaru
24 Aug 2006 18:05


-----------------------------------
>> dragon

Am spus ca, din punctul meu de vedere, un gaz intr-un binoclu e o contrarecomandare. E parerea mea. O fi diferita de a lui skw (ceea ce oricum deocamdata nu e clar), dar e parerea mea si e sustinuta de ideea ca un gaz va profita de orice orificiu petnru a se "strecura" afara. Vroiai sa fiu de acord neconditionat? 

Ai alta parere- adu-mi un argument. 

Nu pricep ce vrei sa spui cu poveste cu "i-a spus un om lui tata".  Foarte multe lucruri sunt produse in China. Insa in vorbire curenta prin "chinezism" se intelege ceva de slaba calitate, produs in... China, shi nu orice e produs in china, prin definitie.

Nu m-am gandit sa-i fac vizita lui skw, din simplul motiv ca nu m-a invitat, iar oricum asta e o poveste care ne priveste pe noi doi shi nu pe tine. Doar daca nu vrei tu sa ma inviti tu la skw... :wink:  :lol: 

Constat insa ca din ce in ce mai mult pe acest forum lumea apeleaza la agresivitati- gratuite altfel- in locul discutiilor cu argumente.

Eu m-am a inscris aici sa discut, nu sa pierd vremea cu dispute personale. Nici nu-mi sta in obicei sa iau parte la tot felul de flame gratuite.

Daca forumul se imparte in cei care au intotdeauna dreptate si ceilalti, atunci nu e forumul la care vreau sa fiu membru, cu scuzele de rigoare....