-----------------------------------
supermegaraptor
20 Mai 2010 13:40

re
-----------------------------------
Dupa cate vad te pricepi de aceea te ma intreb ceva,poza pe care a facut-o hubble cu galaxia noastra cand o fi facuta tinand seama de faptul ca dureaza foarte mult timp pana ce ajunge  transmisia de la satelit pe terra.Asta inseamna ca sistemul nostru solar este mai aproape in prezent de centrul galaxiei adica de gaura ,gaurile negre din centru.Ce crezi ca va distruge sistemul nostru solar?Soarele sau absorbirea de catre gaurile negre din centru galaxiei?Dupa pozitia sist nostru solar se pare ca nu vom mai avea timp sa emigram catre alte sisteme solare sau alte galaxii.Este parerea mea si cred ca suntem niste primitivi,nu am reusit sa construim nici macar o naveta care sa creeze toate conditiile pe care sa le suporte corpul omenesc in aceste calatorii.Si tot parerea mea este ca corpul omenesc este dependent de soare si de conditiile de pe terra si orice incercare de a parasi planeta este fatala.Dupa cum vad timpul nostru este ceva inexistent in raport cu dimensiunile universului.Acum imi dau seama ca cei care spuneau ca este bine sa ai copii sa asiguri urmasi sunt niste idioti.Tu ce crezi ca planetele au propriul lor puls?Ca am citit cate ceva despre acest lucru.