-----------------------------------
thebubu
04 Iun 2010 09:39

Vreau sa fac o surpriza!
-----------------------------------
Voi sunteti singurii care ma puteti ajuta!!!  :)

Stiu ca ma veti intelege pentru ca va iubiti parintii la fel cum ii iubesc si eu! Vreau sa ii fac cadou tatalui meu la aniversarea a 70 de ani un telescop, sunt hotarat sa aloc in urmatoarele 30 zile o suma cuprinsa intre 40 si 70 milioane lei, aici gandindu-ma si la eventualele accesorii. Dar pentru ca numai bogatii isi permit sa faca greseli m-am gandit sa va cer ajutorul si sa va multumesc anticipat! Si, daca se poate, sa imi spuneti EXACT modelul PE CARE L-ATI CUMPARA CHIAR DUMNEAVOASTRA CU BANII ACESTIA, pentru ca detaliile tehnice s-ar putea sa ma dezorienteze, desi sunt binevenite si acestea, intotdeauna mi-a placut sa invat!
 
Va doresc numai bine si multa sanatate familiilor dumneavoastra!
                                                        Cu respect, Radu

P.S. Mentionez ca a construit singur 3 telescoape, dar nici unul de un rang deosebit, stiu ca a muncit mult, a citit mult, a facut comanda de oculare, dar produsul final nu s-a ridicat la nivelul asteptat. Si mai stiu ca ar dori sa studieze bine sistemul solar in primul rand (Luna, Soarele), cometele daca s-ar putea, eventual sa faca fotografii... Nu stiu efectiv daca cere prea mult ... dar ce bine ar fi daca produsul achizitionat ne-ar depasi si cele mai mari asteptari!