-----------------------------------
larrylart
21 Iun 2010 15:47


-----------------------------------
Felicitări! Proiectul avansează frumos! Foarte interesant. O observație aș avea: atunci când se suprapun denumirile unor obiecte apropiate in plan orizontal se poate face ceva ca să se vadă distinct? De pildă notația obiectului aflat mai la dreapta să fie trecută mai jos cu un rând și o mică liniuță care să-l indice?

Da, ai perfecta dreptatea si am in plan sa implementez un mic algoritm de organizare a notatiilor si cu o optiune manuala de slectare a obiectelelor zonelor vizibile. 
Am cam avut timpiul liber extrem de limitat in ultimul timp si cand am avut am incercat sa ma concentrez sa rezolv prioritar probleme legate de functionalitate... sa nu mai vb ca m-am cam intins cu proiectul asta ca nu m-am putu abtine sa nu ii adaug si aia si aia...

Suna cool, daca pot ajuta concret, in limita timpului, m-as baga (in tinerete am facut opengl, c++, c#, mai putin linux dar m-am jucat si acolo putin, java ca e cross platfom?). 

Da in mod sigur - orice ajtor e bine venit ... e singur nu prea mai fac fata. Cum am putin timp o sa setez un repository cu codul sursa si o documentatie orientativa pt cod. tot proiectul e in c/c++.


Larry