-----------------------------------
valy
09 Iul 2010 12:08


-----------------------------------

@valy: da senzorul din k7 este destul de dezamagitor, a fost unul din motivele pt. care nu am upgradat. kx-ul foloseste un senzor sony, care da rezultate foarte bune, dar din pacate mult prea entry level pt. cerintele mele. oricum asteptam photokina in septembrie cu sufletul la gura, se aud multe zvonuri interesante  :twisted:
K7-le e dezamagitor daca il duci la extreme (iso, temperatura). De exemplu un tip care filma cu k-7 zicea ca nu ar recomanda sa il iei mai ales pt film pt. ca la temperatura normala spre cald apar niste chestii suparatoare pe imagine. Dar in rest, pentru expuneri scurte, iso mic este excelent (mic, usor, weather sealed, etc. numai bun pentru peisaje, calatorie, every day use), oricum in linii mari nu e cu nimic mai prejos decat canon sau nikon din aceasi gama as zice eu. 


oricum asteptam photokina in septembrie cu sufletul la gura, se aud multe zvonuri interesante  :twisted:
Recomandarea asta am auzit-o si la altii. Cred ca e cea mai buna solutie in caz ca vrei sa faci upgrade.


catalin: doar doua poze recente, needitate:
 
Prima pare miscata. A doua e gresit focusata cred.