-----------------------------------
Blakut
09 Iul 2010 13:21


-----------------------------------
Eu va recomand sa nu va mai imbatati cu apa rece, obiective BUNE sub 300 euro nu exista.

Uite o sa pun poze facute cu cele doua obiective, nu sunt grozave, dar la cat am dat pe ele, impreuna 150 de euro, eu zic ca sunt excelente.


Eu zic ca treaba sta altfel, cine vreau sa cumpere o camera (si) pentru astro mai intai se intereseaza care este cea mai buna. Si cam toti ajung la aceeasi concluzie, Canon. Din cauza asta vezi poze peste tot cu Canon. Poate la inceput nu era o diferenta asa de mare pe piata, dar testele facute de diferite persoane au fost majoritatea in favoarea Canon si din cauza asta au luat asa avant.


Cred ca ultimele produse Nikon vor intoarce balanta. Sau macar o vor echilibra. Nu am eu bani sa imi iau un high end de la Nikon din pacate. Tipii de pe statia spatiala fac poze cu D3s daca nu ma-nsel. :P

edit: obiectivele mele sunt full frame, dar eu am senzor cropat, deci practic vad numai zona centrala a imaginii. S-ar putea sa fie unul din motivele pentru care sunt asa incantat de rezultate.