-----------------------------------
stelaru
29 Aug 2006 12:39


-----------------------------------
Eu am un soi de... glob stelar mititel - la-m luat din germania mai demult (a costat cativa euro)- mi-e foarte util acum cand sunt incepator, ca e comod de utilizat si.... simpatic.... foc! 

Conteaza, vreaa sa spun si estetica, si felul in care te simti tu bine invatind ceva. 

Fiecare are felul lui de a invata (am fost profesor mai demult....). Dac iti place cu harta- cauta o harta. Alb pe albastru, negru pe alb - cum iti cade tie bine. Gandeste-te si la pacerea de a invata, nu numai la cantitea de informatie etc. Pentru ca una e sa inveti si alta e sa utilizezi.

Daca vrei un A2, propbabil ca o vei tine lipita de perete (cand eram mic aveam si eu o harta a ROamaniei mare de tot, lipita in camerea mea- ma distra sa invat riurile si muntii... dar NU am dezlipit-o niciodata de acolo- era imposibil sa te uiti pe ea din mana, mai ales cafiind de hartie, se mototlea rau). Maxim ce poti manevra e cam A3, dar aici sunt de acord cu dragon care recomadna A4 (nu stiu exact cum e cu harta stelara pe teren, dar clar ca nu as lua cu mine nimic mai mare decit A3, idnfierent de scop...).

Nu stiu de unde esti, dar poate ca o simpla discutie cu vinzataorea de la librarie te-ar lamuri ce harti exista. 

Daca am drum zilelele astea intreb aici in bucuresti si-ti spun.

Distreaza-te! ("have fun"!- asta numai ca sa-i necajesc pe fainii lui Pruteanu... :wink: )