-----------------------------------
dyazzz
20 Iul 2010 00:09


-----------------------------------
Laurentiu acelasi dar absolut acelasi lucru mi sa intamplat si mie in seara de 17 Iulie intre orele 22 30 22 53.
Eram la mare la Costinesti.Tocmai intram in camera si ma uitam pe cer dupa ceva de observat.Vad cu coltul ochiului o lumina rosiatica(era noapte nu apus).Miam zis "firar iar am ratat ISSul".Am intrat in camera....eram pe balcon cu telescopul ma uitam la Saturn.Cand...iar vad lumina.Pune repede telescopul pe ea! 76/700 la ocular de 20mm-Un cerc portocaliu; la 12.5-lafel;12.5 Barlow 2x doar un disc portocaliu.Ce naiba!!!!!??!?!???.Marog,a disparut la orizontul *ATENTIE* Sudic deci nu era ceva ce orbita Pamantul.La 22 43 sa intamplat ceva ciudat care ma face sa nu imi pot explica ce a fost.Apare din nou de la Nord.Lasam faptul ca ia luat destul de putin sa orbiteze atata amar de drum in jurul pamantului......Cand era sa apuna la orizontul Sudic,a trecut un laser de la Club Imperio peste punctul ala.....Ce sa vad.........A reflectat lumina....a fost iluminat de un laser sau proiector ce o fi ala....Lumina de aia care lumineaza tot cerul stiti voi la ce ma refer.Deci nu a fost la inaltime extraordinar de mare.Insa lucrul asta mi-a pus capac:a venit din nou a 3-a oara.Era 22 53.Din nou rasare de la Nord.Pe undeva in jurul zenitului se opreste,se indreapta spre Vest merge putin si apoi "accelereaza" si dispare in 1 secunda.
Acceleratia aceea a fost aproape la fel de rapida ca un meteorit dar nu a lasat coada.Nu cred ca voi gasi explicatie la ceea ce am vazut