-----------------------------------
Mircea Pteancu
22 Iul 2010 23:27


-----------------------------------
Pe mine ma pasioneaza istoria,sunt mai familiar cu modul in care gandeau oamenii trecutului,corect sau eronat.
De cate ori aud teorii care inghesuie gauri negre peste/ sau in alte gauri negre,gauri de vierme peste stringuri si alte chestii din astea exotice si a caror existenta inca nu a fost demonstrata direct-toate dovezile sunt indirecte sau sunt speculatii teoretice-nu ma pot abtine sa nu observ un paralelism halucinant cu modul in care urmasii lui Ptolomeu inghesuiau epiciclu peste epiciclu,deferent peste deferent doar-doar se va potrivi ceva.
Vorbesc despre un paralelism halucinant deoarece inca nici acuma nu mi-am revenit complet-sunt in convalescenta intelectuala-dupa ce am citit aici pe forum un sondaj in care ni se cerea votul/parerea daca luminita clipitoare vazuta de cineva pe cer a fost pulsar,sau quasar...nu mai tin minte daca a fost si gaura neagra acolo...ar fi trebuit.Si mai extraordinar e faptul ca unii membrii  au votat... :shock: 

Acuma trebuie sa fug ca iar vin in zig-zag de la nadir sferele alea iluminate de laserele disco... :D 

Mircea