-----------------------------------
Blakut
02 Sep 2010 00:58


-----------------------------------
Wohoo, am terminat examenele si sunt inca in viata.

pri cu vreo 400-500 roni sa iti iei un scanner care sa scaneze si filme foto...pe la cannon parca era o varianta mai ieftina...



Scanatul acasa nu e prea grozav. Am scanner la multifunctionala si trebuie sa zic ca niciodata filmul developat nu va fi curat de toate firicelele de praf. Baietii de la foto cand iti dau filmul o sa ti-l prafuiasca si asta conteaza enorm pe imprimanta.


Si felicitari ptr panorama aia de pe Eiffel! Eu n-am nimerit asa transparenta si senin cand am fost acu cativa ani 

Multumesc. multumesc. Ma mir ca mi-a iesit. Toate sunt facute din mana pritre gratii.

Salut,
de la Canon ar fi de luat in calcul 8800F si 9000F insa cred ca comparatia dintre acestea doua cu 5000-ul si respectiv 9000-ul de la Nikon este o gluma buna...asta chiar daca la dslr-uri merg exclusiv cu Canon. 

Am vazut un Nikon care se vinde la f64 pe film, acela complet mecanic. Imi place la nebunie cum arata, dar nu imi mai iau alt aparat ca nu are rost. Oricum, la astea pe film conteaza sa aibe doar setari manuale, sa poti pune bulb la ele... In rest, filmul e important. 

La canon ce imi place e ca trage tot filmul in aparat la inceput si pe masura ce faci poze filmul avanseaza in capsula, asa ca e protejat mereu...