-----------------------------------
Liliensternus
09 Sep 2010 17:12


-----------------------------------
@ Valy - aha, am inteles problema cu amperii, daca poti sa gasesti schita si sa imi spui de unde iau piesele ar fi fain, guider-ul se conecteaza la portul ST4 al monturii cu o mufa RS232 daca nu ma insel

@ Stanescu Octavian - da, a aparut undeva pe un forum, cred ca pe Stargazerslounge un avertisment ca tensiunea maxima era gresita la manualele in engleza, parca era 14V acolo. Nu cred ca are stabilizator intern pentru ca mai multi au avut problema cu battery pack-ul, dar se poate ca 4 baterii de 1.5 sa se consume foarte repede, cel putin la mine asa sta treaba si pica repede curentul sub 5V.

@nobody - de la un battery-pack in care sa bag mai multe baterii de 1.5 sau alternativ de la una din bateriile de 12V ale monturii. Dap e fix aceeasi jucarie numai ca sub Brand-ul Celestron. Am citit review-ul ala, a fost un factor decisiv in decizia mea de a cumpara acest model de guider. Oricum eram cu ochii in patru dupa un sistem stand-alone ca sa nu mai bag in rucsac si un laptop plus bateriile aferente.....merg cu Peujeosul