-----------------------------------
Teo
24 Sep 2010 22:12


-----------------------------------
Sa va spun un pont. Tot " Amcap" folosesc si eu. Reusesc sa reglez bine luminozitatea. In afara de exposure, luminozitate si contrast, trebuie sa setezi si Gamma.  Apoi 60 Hz. 
Acum intervine smecheria. Pentru a nu mai da restart si a folosi softul de captura ce vine cu camera ( daca vine ) va recomand sa folositi ZD soft pentru captura de ecran. Captureaza cu pana la 30 de frame-uri pe secunda.
Eu asa fac. Dau camera pe preview, adica live, sa vad ce apare pe geam in fata blocului, apoi ajustez luminozitate, contrast , gamma si toate cele si inregistrez live ce se vede pe ecran cu ZD soft. Atentie ! Programele de captura de la ZD soft sunt doua si la fel de bune. Primul este" Screen recorder" iar al doilea este " Video recorder " care de fapt fac acelasi lucru dar folosesc codecuri diferite. Se gaseste pe torenti in versiunea crack cu codul respectiv...stiti voi.... Daca il folositi fara crack inregistreaza maxim 3 minute si mi se pare ca se expira in 30 de zile. Plus ca apare pe video o reclama cu ZD soft....tare neplacuta. Daca nu il gasiti crakuit :D sa imi dati o adresa de mess si vi-l trimit cu placere. Mai ales ca eu asa fac si merge suta la suta.
Pe e-mail nu se poate trimite deoarece e kit (fisier) executabil.
Numai bine  !