-----------------------------------
Mike23
01 Oct 2010 14:11


-----------------------------------
Nu ma pricep la reconditionari, de orice fel, am multa rabdare, dar nu prea mult timp la dispozitie(familie cu copil mic si urmeaza inca unul la anul :D). Nu stiu insa la ce costuri m-ar duce piesele lipsa sau deteriorate. Altfel, din punctul meu de vedere, ar fi o, sa-i zicem, mandrie si satisfactie, daca-l mesteresc eu cu manutele mele. 

Zoth

Multumesc mult pentru lamurire. Se pare ca eram si noi in raza lor. Sa inteleg ca erau printre putinii dau singurii care produceau binocluri in cantitati asa mari, sau ma insel eu? Recunosc ca nu ma prea pricep iar pasiunea nu e asa mare, dar am o curiozitate care doreste sa afle o mica istorie a acestui obiect(sa am ce spune la copii si nepoti :D )


nobody

Mersi mult de link. Este intr-adevar ca al meu doar ca are alte initiale si e intr-o stare foarte buna.


In concluzie nu doresc sa-l transform in altceva, mai repede il las ca atare si incerc sa-i refac macar corpul metalic ca sa arate mai bine. 


Respect si astept si alte opinii si informatii de la voi.

Mihai

P.S. - Nici nu stiti ce mult inseamna pt. mine acest forum. Abia l-am descoperit cu putin inainte sa inregistrez. de atunci nu trece zi sa nu mai uit sa vad ce s-a mai scris despre una, alta. Respectele mele celor care l-au infintat.