-----------------------------------
Abel Cavași
02 Sep 2006 13:44


-----------------------------------
Si cu ocazia asta sa bati campii gratios pe teme care sunt demult rasuflate.
Dragon, de când nu avem dreptul &#8222;să batem câmpii pe teme care sunt demult răsuflate&#8221;?


va rog frumos de tot sa intelegeti ca nu se poate, pe un forum, sa expui o teorie intreaga.

va rog frumos, de asemenea, sa continuati sa fiti sufletul acestui forum :D .

dar as prefera un sufletel care nu asteapta totul mura-n gura.
puneti mana si cetiti (sorry, master BD, I need to be bad) dupa care mai discutam.

NU sunteti pe forum ca sa va lamureasca o eleva mica-mica cu lucruletze fundamentale in fizica sau in general in epistemologie. Asa cum nu sunt nici eu aici ca sa mi se raspunda cu chestii banale.

Pe Forever il inteleg, e mic. ABEL, nu e mic. asta inseamna ca e mare.
 :idea: Abel> purtati-va ca un individ mare, si veti fi mare.

D-șoară Lucia, a răspunde la câteva întrebări nu înseamnă a expune o teorie întreagă. Iar forumul este pentru cei mai comozi (și comoditatea învinge), care așteaptă să li se dea totul &#8222;mură-n gură&#8221;. Dacă ne poate lămuri o elevă &#8222;mică-mică&#8221; e foarte bine. Dar atunci să ne lămurească, nu să ne trimită aiurea. Dacă nu o veți face dumneavoastră, atunci se vor găsi oameni de &#8222;suflet&#8221; care să o facă. Mai mult eu cred că ești cu atât mai mare, cu cât pui întrebări mai banale!

Forever_Man, am impresia că TopcatBV a răspuns destul de bine la întrebările tale.