-----------------------------------
habarnam
02 Sep 2006 17:54

:)
-----------------------------------
Ha .. 1000 euro zici ..pt un student amarat ?? nu-ti place situ facut de mine acu vreo 3 ani :) !

Recunosc ca nu e designu cel mai reusit, dar a fost conceput sa fie util. A fost cat de cat structurat, mai erau necesare niste mici retusuri, dar eu nu am mai avut timp sa le fac ..si asa au ramas..

L-am facut din placere in 2 luni intr-o vacanta, asa ca nu va asteptati la prea multe ..

Oricum ma mir ca a rezistat atata timp..

In ceea ce priveste Agentia..sunt implicati intr-o groaza de proiecte .. ca nu sunt prezenti pe net, asa se intampla la majoritatea entitatilor de stat din romania..inca nu au aflat de puterea publicitatii pe net ..

Ce intelegi prin "Pe fondurile structurale sunt inexistenti... " ?
Agentia coordoneaza vreo cateva programe (sunt mentionate pe site). In caz ca vrei sa afli cei inseamna coordonare: sa spunem ca sunt 50 de firme care au de predat etape in fiecare luna in cadrul unui program, sunt acceptate fazele respective si primesc banii. La aceste treburi participa o mana de oameni, asa ca jumatate din luna se duce pe aceste etape; iar cealalta jumatate..crede-ma se gaseste mereu ceva de facut..
In plus, institutele si firmele care participa la proiecte au proiectele lor, si detalii se pot gasi pe paginile lor de internet (romaero, iar brasov, aerostar, arca, etc)

Din cate stiu eu, se lucreaza si la un cubesat, care ar putea fi lansat cu o racheta ruseasca in cativa ani .. Detalii poate va da Florin, pentru ca un prieten de-al lui se ocupa de proiect - a fost la stanford sa se 'perfectioneze"  etc. (mugurel balan) -

In plus, intr-o luna sau doua, arca trebuie sa lanseze o racheta de la capu midia, ca ultima etapa in cadrul unui proiect "gestionat" de ROSA.

"Bani aruncati din impozitele noastre... "...
Aici te inseli. Agentia este finantata din fonduri extrabugetare, deci nu prea are legatura cu impozitele noastre ca si persoane fizice. (cel putin asa era acum cativa ani, nu cred sa se mai fi schimbat)

"Nu se intelege nimic din ce fac...."
Daca ar fi asa, s-ar desfiinta..dar crede-ma.. se intelege.

Spor!