-----------------------------------
stelaru
03 Sep 2006 18:45


-----------------------------------
Cam greu in banii aia...

E imposibil ceva motorizat, prin urmare.

Cum vrei sa-l folosesti- fixat in gradina, sau sa-l iei cu tine pe unde umbli?

Adica -uita-te si la greutate, nu doar la pret si apertura. 

Crede-ma, sunt patit.

Am pierdut o luna cautaind si i-am plictisit si pe oamenii asta pe forum, ca sa-mi dau seama ca alegeam dupa criterii ce nu mi se potriveau (vroiam o montura ecuatoriala foarte buna, o apertura cat mai mare, goto daca se putea etc.). Cand am ajuns la ce vroiam, am vazut va ar fi cantarit ceva gen 20 kg (nu-mi mai amintesc exact, dar mult oricum). :cry: 

Asa ca am aruncat la cos toata cautarea (adica o luna de viata, stii!) si am reluat cu greutatea ca principal criteriu. Asa mi-a fost mult mai usor si am ajuns la concluzie care mi se potriveste (dar care e evident diferita de solutia anterioara). :cry: 

De-aia zic -uitat-te si la greutate! La volum... Vrei sa cari telescopul pe bicicleta sau in spinare, peste dealuri? Sau sa-l infigi intr-un pilon in spatele curtii? :!: 

Cum o aduci din germania? Vezi ca la bagaje de mana ai limitari la avion. 

Zic totusi sa mai pui macar vreo 200 eur ca sa iasa ceva multumitor - in cautarile mele nu am dat de ceva mai ieftin de 500-600 EUR care sa poate fi folosit pe timp indelungat (adica si dupa ce te mai perfectionezi). 

Sunt si solutii de 2-300 eur- de acord. Dar gandeste-te ce vrei- daca ai ganduri serioase cu pasiunea asta, parera mea ar fi sa iei ceva mai bun de la inceput, altfel vei mai da banii odata, si asta foarte curind. 

Sigur, altii vor spune sa iei mai bine ceva acum, decit sa te tot gandesti la nesfarsit, sau sa astepti prea mult.

Tu te cunosti mai bine. :wink: