-----------------------------------
Mike23
21 Oct 2010 14:51


-----------------------------------

Totusi mi-e greu sa cred ca nu banii sunt problema. Doar drumul si tot ar fi imposibil de realizat un astfel de lucru in tara noastra. Nu mai zic de transportat tone de materiale, utilitati plus aparatura necesara, si nu in ultimul rand telescopul, ca doar nu pui meade-ul de 12" de la Urseanu.
Aia cu bucataria e tare.  :roll:

nu a zis nimeni ca e usor si in afara de asta pe platoul Buscegi se poate ajunge cu orice masina normala pana la Costila(pe acest masiv il cunosc mai bine). Intr-adevar trebuie sa detina o suma mai mult decat frumusica pentru asa ceva.Ecolo asta mi-sa spus ma gandesc ca nu e refereau la un dom in spatele casei. Am pronuntat destul de clar cuvantul "munte", "varf de munte".
Cat despre chestia cu bucataria....scuze defect profesional. Cand ma gandesc la un spatiu imi pun o sumedenie de probleme ce necesita rezolvarea, cu cat mai multe cerinte cu atat mai multe probleme ce necesita rezolvare :D 

A, si chestia cu organizatia, inteleg ce vrei sa zici, doar ca daca ma gandesc putin o sa apartina unei organizatii ca altfel ar insemna ca e proprietatea cuiva, sau....Ne strangem noi astia cativa care suntem punem mana de la mana si ne facem observatorul nostru si depindem de nimeni, de nici o organizatie. Cam greu cand ajungi la bani. 


Cer senin

Mihai