-----------------------------------
CristiB
16 Noi 2010 22:00

Binoclu Bausch &amp; Lomb 12x50
-----------------------------------
Astazi am avut ocazia sa ma uit printre cutiile cu binocluri dintr-un depozit cu specific total altul decat astro, si la un moment dat unul dintre ele mi-a atras atentia. Solid, bine lucrat, acoperit bine cu cauciuc, mi-am dat seama imediat nu e chiar un binoclu oarecare. Denumirea lui e Bausch & Lomb si e un binoclu 12x50 . E prima data cand am auzit de aceasta denumire. L-am pus la ochi si ...hmmmm. Am fugit la laptop sa vad ce e cu el. Am aflat ca stocul cu acest model e epuizat de ceva vreme, referirile aveau mai mult legatura cu SUA si Canada decat cu Europa. Dealtfel si carnetul de garantie ofera ca puncte de reparatie doua adrese, una in SUA si una in Canada. Despre informatii din Romania nici vorba. Ma trimiteau doar la ceva site-uri in care firma aceasta e foarte buna la lentile de contact. Un pret de vanzare ca produs nou nu am gasit, doar second pe Amazon parca.. In site-ul in care spunea ca stocul e epuizat precizau ca acest binoclu e Waterproof/fogproof. Acelasi lucru l-am citit ulterior si in cartea tehnica care prezinta caracteristicile in engleza, franceza, spaniola si germana. Am intrat doar putin pe reviews, insa era la fel de recomandat ca si nume mari din optica. Din nou hmmmm. Il intreb pe cel cu depozitul ce e cu binoclul si imi spune ca e pe lista cu produse care nu se mai importa de mult timp. Am simtit chilipirul,... si am trecut la negociere.  :)  Ce mai faceti dumneavoastra cu un asa binoclu care s-a epuizat de mult, credeti ca vi-l mai cumpara cineva? Daca lasati din pret, hai ca va ajut eu!  :)  Si mi-l da la pret de binoclu din bazar. Am sters-o repede sa nu se razgandeasca. Acum l-am testat pe Luna si ...e mai mult decat bine. Luat ca ansamblu ca si calitati, pot spune ca e cel mai bun binoclu pe care il am acum.