-----------------------------------
Izuk24
01 Dec 2010 17:02

Hello
-----------------------------------
Buna,

Ma numesc Izabela, am 24 de ani, sunt din Constanta (dar momentan fac scoala si am serviciul in Bucuresti) si ieri mi-a venit telescopul mult dorit, un skywatcher 150/750 montura NEQ3 motorizat RA/DEC.

L-am montat ieri ca sa ma obisnuiesc cu el, insa e foarte innorat si ploua momentan in Cta si prin urmare planurile mele de a pleca undeva pe langa Cta sa fac primele observatii s-au naruit.

Am deschis si un alt post la incepatori pt a nota observatiile si a cere sfaturi cand va fi nevoie de la voi cei pe care ii urmaresc de atata timp.

Ca pasiune, pot spune ca a inceput inca din copilarie, locuind pe faleza bucurandu-ma destul de des de un cer frumos mai ales vara.

Am facut un liceu de mate info si una din materiile mele preferate a fost fizica - optica, si pot spune ca am ramas cu cateva notiuni de pe urma scolii.

Ulterior cu epoca "Internetului" am urmarit si urmaresc site-uri de science in special cele axate pe astronomy and space.

Mi-am cumparat Astronomica si cum Hubble e "telescopul meu preferat" chiar am primit cadou si cartea Hubble Aniversary Book direct din USA de la muzeul NASA. 

Scopul meu? E sa fiu capabila cat de curand sa fac Astrofotografie Deep-Sky Objects.

Acestea fiind spuse, va doresc un cer cat mai senin, si observatii minunate,
I.

N.B: Am atasat si cateva poze cu my precious :D