-----------------------------------
Gili
26 Aug 2005 00:53

precizari
-----------------------------------
Cred ca e corect sa fac cateva precizari: situl Astro-Anunturi are acum 196 membrii si peste 15350 vizitatori, dar important este faptul ca toti sunt interesati de tranzactiile cu instrumente. 
Conter-ul de pe site nu e de moda veche, e creat de mine si nu funcitoneaza pe baza de refresh ci sesiuni ;)...Oricum pe un site specializat nu poti avea acelasi nr de vizitatori ca pe un portal...ar fi corect sa comparam cu nr de vizitatori din acesta sectiune a forumului.Un anunt aici e ok,dar situl pur si simplu ofera conditii mai bune pentru publicarea anunturilor decat o face phpBB: supraveghere stricta a membrilor si anunturilor, poze,notificare email (care justifica unpic si un nr mai mic de vizitatori) etc,etc. 
Cum cum noi am lansat siturile in mod voluntar, non-profit si avand cu acelasi scop in minte (popularizarea astronomiei) poate e mai bine sa-i indrumam cumva pe cei interesati de la acesta sectiune a forumului catre site-ul Astro-Anunturi. De fapt am si facut asta postand un nou topic in acest forum.
In rest sunt un suporter al sitului,care a reusit sa faca ceea ce noi n-am putut. Sper sa ne mutam incet-incet aici :). Am vazut si rubrica who's who, foarte interesant, dar exista un site si pe tema asta: http://sarm/astroclubul.org/people. Alex o fi infiintat rubrica si asa...ca o invitatie, pt ca nu prea stie lumea despre voi, adminii acestui site impresionant  ;)
Cer senin si numa bine!