-----------------------------------
admin
26 Aug 2005 10:29


-----------------------------------
Gili, felicitari pentru site-ul de tranzactii! Este frumos si interesant.
Fiecare technologie isi are avantajele si dezavantajele ei... Nu vreau sa intram in polemica acum despre phpBB sau alte scripturi si technologii web.

Ai dreptare referire la scopul site-urilor noastre. Vrem sa popularizam astronomia si domeniile adiacente. Si cred ca ambele site-ului (noi si SARM) se descurca bine...

Rubrica who's who este o alternativa a variantei oferite de SARM insa pentru membrii forumului. Acestia sunt in general elevi sau studenti si este bine sa fie si ei cunoscutii ca astronomi amatori sau pasionati.

Din pacate eu ca admin, si moderatorii de asemnea, nu am avut timp sa ne alaturam acelei liste, deoarece avem alte treburi de rezolvat si alte proiecte. O sa ne facem timp si de imaginea noastra, personala  :wink: 

Inca un lucru, linkul dat de tine anterior, catre varianta sarm who's who nu functioneaza. Mai mult, folosing broswerul Mozilla Firefox, ma redirecteaza la " The Saskatchewan Association of Rural Municipalities -  Canada".

Altceva, un schimb de bannere sau linkuri intre site-urile noastre nu ar fi rau, nu crezi? 
Ar fi un prim pas intr-o colaborare cu SARM. De fapt ar fi un prim pas din partea SARM, deoarece noi am popularizat destul de mult tabara perseidelor organizata de SARM si din pacate nu am primit nici un feedback...