-----------------------------------
valy
14 Feb 2011 13:23


-----------------------------------
Nu cred ca voi depasi focala de 12m deci ramane 640x480. 
La luna si soare oricum un cip color nu face diferenta deci probabil merg pe monocrom. Pt. DSO, aici e o problema ca partea cu filtrele necesita mult mai multa rabdare dar inca n-am in plan asta. Eventual aici folosesc dslr-ul.
Cip mic e suficient pt. ce vreau, daca vreau mai larg, eventual folosesc o focala mai mica sau daca iau pe viitor un nou dslr, ii folosesc filmarea pt. luna, soare.
Monocrom+filtru IR pass m-au impresionat, mai ales la jupiter, am vazut cateva poze cu niste detalii inexistente la pozele fara filtru cu ccd color. Urmatorul pas ar fi si achizitionarea unui IR pass. Banui totusi ca respectivele camere n-au filtru IR cut ca sa trebuiasca sa il scot, nu?. Si urmatorul, urmatorul pas si ceva pt. soare, deocamdata ma multumesc cu o folie solara.
Cu laptopul m-am linistit.
USB deci, nu cred ca merg mai mult de 30 fsp, iar daca atik e limitat la 15, nici macar asta nu e o problema...cred.
Racirea e buna.

CCD Atik Titan  :roll:
Merge pe win 7 64 bit?
Ce inseamna "modul high-speed (viteza-mare) ..15 fps", adica e un compromis fata de modurile "normal speed" sau ce anume?