-----------------------------------
Emil
15 Feb 2011 21:07


-----------------------------------
Dupa ce imi este atat de ostentativ ridicata mingea la fileu (as putea spune chiar cu nerusinare   :lol:  :lol:  :lol: ) cred ca as putea sa mai adaug un alt avantaj si anume accesul la obiecte pe care in mod normal le vezi in pozele altora obiecte cum ar fi LMC,TN, etc.
In paranteza fie spus sunt partizanul sistemului automatizat insa al sistemului propriu deci nu ma intelegeti gresit, iar acest lucru dintr-un singur fapt si anume cand am o eroare stiu exact unde sa caut, pe un sistem strain as pierde timp pretios cu identificarea erorii indiferent daca accesez sistemul contra cost sau nu. Pe de alta parte chiar si pentru mine inseamana prea multa automatizare...

@ Neox
Acu ca e sistemul tau sau nu pozele au iesit fain (N.B. le vad de pe netbook cu LCD-ul redus la minim sa ma tina bateria si necalibrat)

Emil

P.S. Oliver, data viitoare specifica in mod explicit ca vrei suturi in pilon atunci nu mai apare atat de "fals"  :D

P.P.S.
Teoretic pot pune la dispozitie acest tip de servicii insa la partea all sky camera zic pas, la mine o sa iasa ceva de genul (chat)
- Emileeee
- Da ma
- Ai nori?
- Nu ma, e senin!
- No pai atunci fugi afara si da drumu la hardughie dar sa nu te puna necuratu sa fumezi langa telescop sa iar imi pusti pozele!