-----------------------------------
neox
16 Feb 2011 19:03


-----------------------------------
Sunt in asentimentul lui Emil aici, e o placere sa-ti vezi propria "bazdaganie" :) , la care ai asudat luni de zile, ca functioneaza si bine pe deasupra.
Ca o paranteza spus, diferenta majora fata de profesionisti e ca amatorii trebuie sa fie si tehnicieni, sa se ocupe si de intretinere, sa fie si ingineri/inventatori daca construiesc singuri, fotografi, si poate si oameni de stiinta...ce mai, tot tacamul. Pe cand profesionistii stiu sa calculeze curba de lumina la steaua X si deduc masa sistemului (ma rog asta simplist vorbind) si cam atat. Sunt cam ca pilotii de formula 1, stiu sa conduca masina cu 300 la ora dar nu-i doare capul daca explodeza motorul. 


O comparatie:in general ''telescoapele la distanta''/''remote telescopes'' imi par a avea ceva in comun cu voyerismul.Dar oricat de grozava o fi Angelina Jolie ,decat sa urmaresc pe un ecran cum o inghesuie Braduletz Pitutz ,prefer de o mie de ori sa o ''inghesui'' eu pe mandra mea in dormitorul propriu si cu ''instrumentele'' din dotare,asa cum sunt.Comparatia ''nu se compara''.

Nu pot sa spun decat : :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: