-----------------------------------
molioa
23 Feb 2011 23:30

prezentarea mea
-----------------------------------
Domnilor, buna seara! Va salut, si ma bucur ca am gasit acest forum. Pasiunea pentru astonomie, cred ca s-a nascut odata cu mine :D ...dar am "receptionat-o" abia cand am decoperit in biblioteaca scolii, cartile SF, iar mai tarziu, cam tot ce s-a scris despre OZN-uri si astrii. Constructor amator inca din copilarie, pasionat de tot ce n`are viata, si totusi se misca -tehnica/stiinta...mecanica si prelucrarea metalelor, in mod special, dar si radio, candva radiotelegrafist, fotograf amator (cu aparate clasice, cu pelicula). Ca astronom, sunt la inceputul-inceputurilor, la geneza! De fapt, inca nici nu ma pot numi astronom, dar deh, sa nu fac nota discordanta cu profilul forumului...iata-ma, "astronom amator incepator" cam mult spus...deocamdata). Aici am vazut ca sunt multi maestri, si este mult de invatat...timp sa fie, ca acesta-i cel mai deficitar, in lupta pentru trai. Dar, eu sper ca va veni o zi, cand voi avea timp berechet, seara, sa ma uit la stele...Si, cu siguranta, printr-un aparat confectionat de mine! Sper sa am ajutorul vostru, cand o sa vi-l solicit, ca am cam uitat lectiile de la fizica, despre optica, calculul distantei focale...etc. Dar cu un pic de studiu, si ajutor prietenesc, totul va iesi bine. 
Bine am zis?! :)