-----------------------------------
Dan Vasiliu
26 Mar 2011 21:23


-----------------------------------
Daca am renunta la a considera ca axa universului ne trece prin c ... si ne iese prin crestet poate am observa ca faliile nu exista decat in inchipuirea noastra. Mandria nu este o virtute si intuneca de cele mai multe ori judecata. Din pacate ne aflam toti in acelasi rahat si in loc sa ne unim efortul de a-l curata ne cocotam unul in capul altuia sa iesim la lumina. Rezultatul este ca ne balacim in el si ne izolam de lumea civilizata. Decat sa ne impartim nimicul mai bine sa ne mobilizam si sa incercam sa demonstram ca, in tara asta, se poate si altceva in afara de marasmul care ne inconjoara. Ne uneste o pasiune nobila - astronomia. Sa transformam visele in realitati. Si pentru ca tot ne aflam in aceasta comunitate eu cred ca putem avea decenta de a ne respecta unii pe altii, de a ne arata stima si compasiunea atunci cand este cazul. Daca ramanem la "a face misto unii de altii" nu ne deosebim de semenii nostri care, de la Nistru pan' la Tisa, ne rupem hainele pentru o promotie la zahar, ulei, scaune sau mai stiu eu ce. 
Va rog sa revenim la stele, planete si galaxii si sa refacem atmosfera de prietenie pe acest forum.