-----------------------------------
admin
27 Mar 2011 01:23


-----------------------------------
Dragos eu am fost cel care a plimbat aceasta discutie in categoria Diverse si inapoi. Mi s-a parut mai potrivita categoria &#8220;Diverse&#8221; decat &#8220;Observatoare, Cluburi, Institutii&#8221;. Avand in vedere insa ca discutia aceasta a derivat dintr-o alta discutie din aceasta categorie (&#8220;Scrisoare de protest&#8221;) si la cererea ta explicita am mutat-o inapoi, in locul in care ai publicat-o.

Indiferent care au fost motivele ce au dus la injurile respective, acestea nu se justifica mai ales pe un forum public si tehnic si mai ales intr-o discutie in care era nevoie de unitate si suport (cel putin moral) si nu de dezbinare.

Lasand la o parte discutiile ridicole si perimate legate de capitala vs. provincie sau despre propagandele politice si vecinii de mai la est, fac un apel la Mircea Pteancu si Dragos Niculescu sa faca amandoi un pas in fata in rezolvarea conflictului pe o cale decenta si contructiva. 
Faceti acest lucru daca nu pentru voi macar de dragul acestei comunitati, care va apreciaza pe amandoi pentru contributiile aduse si implicarea voastra in ultimii ani pe forum.